Rendelési információk

Rendeléseiket a kiszállítási körzetünkben,( lásd kattintható térkép! ) 200 Ft kiszállítási díj ellenében tudjuk házhoz szállítani Szállítási terület : l., V., VI., VII., XIII. kerületekben, illetve a ll., Vlll., lX. és XII. egyes részei. 20.000 Ft feletti rendelés esetén egyedi kiszállítási díjat számítunk fel és esetenként előleg fizetése is szükséges,erről való  előzetes egyeztetés a telefonos élérhetőségeinken keresztül lehetséges. A térképen jelölt területen kívül eső rendelések esetén kollégánkkal történő telefonos egyeztetés szükséges! A képre kattintva a térkép nagy méretben megjelenik !!


A nagyításhoz kattintson a térképre!

Reggel kilenc órától leadhatják rendeléseiket, amelyeket a tíz órai nyitás után lehető leghamarabb kiszállítunk Önöknek. Kérjük amennyiben a rendelés leadása után nem érkezik meg a visszaigazoló email, a lenti telefonszámon vegyék fel velünk a kapcsolatot. Kérem a visszaigazoló e-mailre,ne válaszoljanak, automata rendszer küldi!

Házhozszállítás Hétfőtől vasárnapig 10.00-23.00 -ig.
Telefon:
06-1 878 0505
06-30 878 0505
06-30 400 5555


A minimális rendelési érték 1990 Ft. Étkezési csekket, erzsébet-utalványt és szép-kártyát elfogadunk. Lehetőséget biztosítunk bankkártyás fizetésre is, amennyiben azt rendelése leadásakor emailben vagy telefonon előre jelzi kollégáink felé.

Telefonos és a weboldalon érkező rendelések esetén 10% kedvezményt biztosítunk az árból!


 

Elfogadott étkezési utalványok

  • Sodexo Pass - Étkezési utalvány,
  • Ticket Restaurant - Melegétel utalvány, Étkezési utalvány
  • Otp szépkártya
  • Erzsébet utalvány
  • K&H szépkártya
  • MKB szépkártya

A rendelés leadásakor jelezze, ha Áfás számlát szeretne kérni, vagy nagy címletű pézzel fizetne.
Kérjük vegye figyelembe, hogy étkezési utalvánnyal történő fizetéskor nem kérhet áfás számlát.